https://techmart.bg/

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА НАД 50ЛВ.

НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН

*5577

Филтър

Перални за вграждане

Брой продукти
Сортирай по

599.00

Пералня за вграждане Indesit IWME 106 (EU)

Цвят: бял
Енергиен клас: A+
Дисплей:
Капацитет: 6кг
Размери: 82 x 59.5 x 55 см
Допълнителни функции:
Обороти: 1000
Брой програми: 16
Регулируеми об. на центрофугата:
Регулируема температура:
Консумация на ток: 193 kWh
Консумация на вода: 8643л
Ниво на шум при пране/центрофуга: 50/69 dB
Консумация на ток (kWh): 193
Капацитет (кг): 6
Размери (В x Ш x Д см): 82 x 59.5 x 55
Консумация на вода (л): 8643
Ниво на шум при пране/центрофуга (dB): 50/69

699.00

Пералня за вграждане Indesit BI WMIL 71252 EU

Цвят: бял
Енергиен клас: A++
Дисплей:
Допълнителни функции:
Обороти: 1200
Брой програми: 16
Регулируеми об. на центрофугата:
Регулируема температура:
Консумация на ток (kWh): 198
Капацитет (кг): 7
Размери (В x Ш x Д см): 82 x 60 x 55
Консумация на вода (л): 10630
Ниво на шум при пране/центрофуга (dB): 54/72

773.10

859.00

Пералня за вграждане Whirlpool BI WMWG71484E EU

Цвят: бял
Енергиен клас: A+++
Дисплей:
Капацитет: 7кг
Размери:
Допълнителни функции:
Обороти: 1400
Брой програми: 14
Регулируеми об. на центрофугата:
Регулируема температура:
Консумация на ток: 157kWh
Консумация на вода: 10840л
Ниво на шум при пране/центрофуга: 46/73 dB
Консумация на ток (kWh): 157
Капацитет (кг): 7
Размери (В x Ш x Д см):
Консумация на вода (л): 10840
Ниво на шум при пране/центрофуга (dB): 46/73

863.10

959.00

Пералня със Сушилня за вграждане Whirlpool BI WDWG 75148

Цвят:
Енергиен клас: B
Дисплей:
Капацитет: 7кг изпиране / 5кг изсушаване
Размери: 82 x 59.5 x 54.5 см
Допълнителни функции: отложен старт
Обороти: 1400
Брой програми: 14
Регулируеми об. на центрофугата:
Регулируема температура:
Консумация на ток:
Консумация на вода:
Ниво на шум при пране/центрофуга: 46/73 dB
Консумация на ток (kWh):
Капацитет (кг): 7кг изпиране / 5кг изсушаване
Размери (В x Ш x Д см): 82 x 59.5 x 54.5
Консумация на вода (л):
Ниво на шум при пране/центрофуга (dB): 46/73

1599.00

Пералня със Сушилня за вграждане AEG L8WBE68SI

Цвят: бял
Енергиен клас: A
Дисплей:
Капацитет: 8кг изпиране / 4кг изсушаване
Размери:
Допълнителни функции:
Обороти: 1600
Брой програми:
Регулируеми об. на центрофугата:
Регулируема температура:
Консумация на ток:
Консумация на вода:
Ниво на шум при пране/центрофуга: 46/70 dB
Консумация на ток (kWh):
Капацитет (кг): 8кг изпиране / 4кг изсушаване
Размери (В x Ш x Д см):
Консумация на вода (л):
Ниво на шум при пране/центрофуга (dB): 46/70
Брой продукти
Сортирай по

Перални за вграждане

Перални за вграждане 3 прелестна

Перални за вграждане за специални клиенти

 

Уредите за вграждане напоследък се наложиха като все по-предпочитан тип такива не само в кухните, но и като цяло в домовете на хората. Тенденцията, свързана с навлизането им в бита и ежедневието на човека, продължава с пълна сила и днес, обхващайки все по-широк кръг от продуктови категории. Като част от тези продуктови категории със сигурност могат да се посочат  и пералните. Пералните за вграждане са изключително удобни за поставяне и употреба, и идеално се сливат с цялостния интериор на съответното помещение. В следващите редове ще научите повече за техните ползи и преимущества в дома, както и няколко полезни практики, свързани с процеса по избор на пералня за вграждане.

Предимства на пералните за вграждане

 

Основните предимства на пералните за вграждане до голяма степен съвпадат с тези на другите уреди за вграждане. Въпросните перални от една страна ви спестяват свободно пространство, а от друга – допълват по най-добрия начин интериора на дадена стая или помещение. Ето най-важното, което трябва да знаете за всяко от изброените преимущества на пералните за вграждане:

Перални за вграждане 2 уникални

Перални за вграждане за уникланки клиенти

 

  1. Перални за вграждане: естетически предимства – безспорни са естетическите предимства на пералните за вграждане пред стандартните такива. Тези предимства ще важат с особена сила, ако имате намерение да поставите пералните за вграждане в своята модерна и подредена кухня. За разлика от свободно стоящите перални, моделите за вграждане буквално ще се слеят с останалата част от уредите и интериора в помещението. Така те ще се превърнат във важен елемент за постигането на цялостен и завършен вид на пространството наоколо. Вид, който би трябвало да се наблюдава във всяка съвременна кухня, залагаща на елегантен стил и отличен вкус за обзавеждане.  
  2. Перални за вграждане: свободно пространство – оставянето на повече свободно пространство в отделните помещения е от изключително значение за вас като домакини. Това свободно пространство ви дава възможност да се придвижвате по-лесно из своя дом, както и да бъдете по-гъвкави по отношение на размествания на мебели, предмети, вещи и т.н. Пералните за вграждане определено ще ви спестят повече пространство отколкото обикновените модели. Последните са от една страна малко по-големи, а от друга – изискват намирането на специално място в помещението, на което да бъдат поставени. При пералните за вграждане няма да се сблъскате с подобен проблем. Те са вградени в шкафове и не заемат никакво допълнително пространство в кухнята или което и да е друго помещение. Избирайки си пералня за вграждане, вие правите важна крачка към постигането на по-свободна, подредена и приветлива атмосфера във вашия дом. 
  3. Перални за вграждане: спестяване на време и усилия – пералните за вграждане се предлагат на пазара в стандартни размери, улесняващи поставянето им на предвиденото място в помещението. За разлика от тях, обикновените уреди е възможно да се окажат с по-големи размери от очакваното, и да се наложи да им търсите друго подходящо пространство. Изборът на пералня за вграждане ще ви спести времето и усилията, които бихте отделили за подобна дейност, и ще направи процесът по нанасяне на уреда в помещението възможно най-бърз и лесен за вас.

Избор на пералня за вграждане – полезни практики

 

Перални за вграждане 3 специални

Перални за вграждане за чисти и меки дрехи

 

Процесът по избор на конкретна пералня за вграждане съвсем не е толкова лесен, колкото вероятно ви изглежда на пръв поглед. В рамките на този процес трябва да се вземат под внимание редица фактори, както и да се следват някои полезни съвети и практики. Започвайки от извеждането на най-важните за вас характеристики на пералнята за вграждане, и стигайки до намирането на най-доброто съотношение между цена и качество. По-надолу в текста ще разберете как да направите процеса по-избор на пералня за вграждане максимално полезен и ефективен.

 

  • решете относно енергийния клас – енергийният клас на пералнята за вграждане е много важен, тъй като той определя какво количество електроенергия ще изразходва вашият нов уред по време на работа. Най-ефективни в това отношение са пералните за вграждане от енергиен клас A+++. Те се предлагат на пазара на сравнително по-високи цени от останалите перални за вграждане, така че ще трябва да се подготвите за реализирането на една значителна инвестиция. В дългосрочен план обаче подобни перални за вграждане ще ограничат трайно разходите на ток и ще доведат до намаляване на месечните ви битови сметки.
  • определете необходимите ви програми – добре е да определите какви програми за пране желаете да притежава вашата нова пералня за вграждане. Това до голяма степен зависи от личните ви предпочитания, както и от типа на дрехите, които притежавате. На пазара са налични например перални за вграждане със специални програми за изпиране на вълнени дрехи или на такива, направени от фина коприна. Други модели пък включват функции, спомагащи за по-лесното гладене на дрехите впоследствие. Така че изберете пералня за вграждане с програми, които ви устройват в най-голяма степен и ви помагат да постигнете оптимална чистота, състояние и външен вид на своите дрехи.
  • съобразете вместимостта с нуждите си – отделните модели перални за вграждане се различават и по отношение на вместимостта си. Или казано с други думи, по отношение на количеството дрехи, които могат да поберат в своя барабан. Изборът на пералня за вграждане във връзка с този фактор трябва да зависи най-вече от личните ви нужди. Ако живеете сами или единствено с партньора си, голямата вместимост не е толкова ключова за вас. В случай обаче, че сте част от многочленно семейство, със сигурност ще ви трябва пералня за вграждане с достатъчна вместимост.
  • гарантирайте си безпроблемна употреба – ако технологиите не са ваша силна страна, заложете на пералня за вграждане с достъпен и разбираем дисплей. Дисплей, благодарение на който няма да имате никакъв проблем не само по отношение на сравнително прости действия като включване и изключване на пералнята за вграждане, но и във връзка с нагласянето на по-специфични програми и настройки. Важно е употребата на новата пералня за вграждане да става максимално лесно и да не губите излишно време и усилия в разгадаване на механизмите й на работа.
  • намерете подходящото съотношение между цена и качество – в магазини Техмарт се предлагат перални за вграждане от всички ценови класове. Това ви дава възможност да намерите най-подходящото съотношение между цена и качество, и да си вземете пералня за вграждане, отговаряща най-добре на вашите изисквания, предпочитания и възможности.

 

Разгледайте каталога на магазини Техмарт и си изберете качествена и надеждна пералня за вграждане, която ще внесе допълнителна доза функционалност, стил и комфорт в дома ви!   

 

Предимства на пералните за вграждане  

Избор на пералня за вграждане – полезни практики

Прочети повече
Затвори

Количката е празна