Национален телефон
Влез 0 Количка
Категории

Филтър

1
1
1
30
1
2
3
33
4
30
50
3
2
27
3
5
1
18
69
27
2
1
31
6
39
4
15
27
155
145
11
25
16
177
20
Брой продукти
Сортиране
Продукт от брошурата
Лов на техника
Продукт от брошурата
Лов на техника
Лов на техника
Продукт от брошурата
Лов на техника
Продукт от брошурата
Продукт от брошурата
Лов на техника
Лов на техника
Лов на техника
Лов на техника
Лов на техника
Лов на техника
Продукт от брошурата
Лов на техника
Лов на техника
Лов на техника

Телевизори

За телевизорите

В днешни дни телевизорът е един от най-важните уреди за дома, без който повечето хора дори не могат да си представят ежедневието си. Със сигурност и вашият ден ще бъде доста по-сив и скучен, ако нямате възможност да гледате любимия си сериал, игрален филм, телевизионно предаване, футболен мач или нещо друго, което харесвате. А съвеременните модели телевизори предлагат и редица допълнителни функции и екстри, които носят на потребителя повече удобство и комфорт от всякога. Като се започне от произвеждане на картина в HD качество и се стигне до възможност за запис на определени филми и предавания, и тяхното гледане по всяко време. Разбира се, всичко зависи от конкретния избор на телевизор, който ще направите. Вариантите на пазара в това отношение са изключително много. Разнообразната продуктова гама, намираща се в магазини Техмарт, включва както модерни телевизори с всички най-нови технологични функции и екстри, така и уреди със сравнително ниски цени, които ще отговорят на възможностите на всеки средностатистически потребител. Телевизорите, предлагащи се в нашите обекти, са част от продуктовите линии на световноизвестни и утвърдени производители и марки. В това число LG, Samsung, Sony, Philips, Panasonic и др. Традициите и доказаната надеждност на въпросните марки са гаранция, че вие като потребители ще получите качествен уред за дома, напълно задоволяващ вашите нужди и потребности.

 

 

Телевизори - за телевизорите

Телевизори - Телевизор Sencor

 

Основни характеристики на телевизорите

Истината е, че изборът на телевизор (независимо дали се търси евтин или такъв с повече функции) е сериозно предизвикателство за доста хора. Затова потребителите обикновено търсят съвет от приятел или познат, а той невинаги може да бъде чак толкова надежден източник. Ние от Техмарт горещо ви препоръчваме в случай на нужда от подобна консултация, да се обръщате към нашите служители. Персоналът в магазини Техмарт е добре обучен и познава характеристиките и функциите на предлаганите телевизори. Сътрудниците ни ще ви помогнат да намерите точния модел телевизор в зависимост от вашите собствени предпочитания и желани характеристики. Може би си търсите по-евтин модел, такъв заемащ малко място или пък телевизор с включени допълнителни екстри и функции? Който и от тези варианти да се отнася за вас, можете спокойно да се обърнете към персонала на магазини Техмарт за надежден и квалифициран съвет. Разбира се, при всички случай е важно и вие самите като потребители да имате представа какво точно търсите. В противен случай наистина ще се объркате много при избора на телевизор. Това дали телевизорът е малък или голям по размер, евтин или скъп, съвсем не са единствените неща, които ще ви насочат към правилния модел. Телевизорите притежават редица технологични характеристики, като в много случаи те са резултат от собствените технологии, използвани от съответните брандове и марки. Което означава, че не можете да сравните толкова лесно телевизори, произведени от различни компании. Възможно е съответната марка или модел на телевизора да ви бъдат ориентир, но само в случай, че притежавате достатъчно информация за тях. За да направите информиран избор, трябва да имате известна техническа грамотност като потребители и да различавате появяващите се непрекъснато на пазара телевизори. В следващите редове ще ви представим няколко от важните характеристики, които е добре да имате предвид при избора на телевизор за вашия дом. Така, когато отидете на място, ще можете да забележите и други неща, освен това дали телевизорът е евтин или скъп и какъв е неговият размер.

 

 

Телевизори - основно характеристики

Телевизори - Телевизор Philips

 

Как да изберете правилния тип телевизор?

В случай, че цената има голямо влияние върху вашия избор, то може би най-подходящи ще са HD-ready телевизорите. Те могат да произвеждат HD филми и предавания, като в същото време са значително по-евтини от тези телевизори, отбелязани като Full HD или HD Ready 1080p. От друга страна, ако сте готови да платите повече, стига да получите най-доброто, ви препоръчваме Full HD. Телевизорите от тази група имат най-високо качество на картината и ще ви осигурят наистина незабравими преживявания, докато гледате любимите си неща. Също така е добре да търсите телевизор с HD тунер, защото той ще ви позволи да гледате свободни HD канали, без да е нужно да закупувате допълнително оборудване. Много от новите модели телевизори вече се използват и като PVR (Personal Video Recorder). Това означава, че можете да правите записи на любимите си сериали или предавания, като зададете съответния час. Разбира се, различните модели телевизори предполагат и различно качество на записа. В този смисъл телевизорът, който ще отговори напълно на вашите желания, може и да се предлага на сравнително по-висока цена.

 

Телевизори - как да изберете

Телевизори - Телевизор Samsung

 

Какво трябва да знаете за марките телевизори?

В днешно време все повече производители и марки се борят за вашето внимание и се стремят да предлагат телевизори, които отговарят най-добре на потребителските вкусове и предпочитания. И все пак има няколко бранда с традиции в бранша и утвърдени на пазара телевизори. Във времето те са доказали надеждността на своите продуктови гами, както и способността си да предлагат уреди, насочени към различни групи потребители. В това число влизат телевизори, направени по последна технология и с редица екстри, както и такива, които са сравнително евтини и достъпни за средностатистическия потребител. Кои са тези марки? Лидери на пазара на телевизори в световен мащаб са двата големи южнокорейски производителя – Samsung и LG. Техните марки са се превърнали в стандарт за високо качество, модерни технологии и удобство за потребителя. Както Samsung, така и LG предлагат голямо разнообразие от модели телевизори – от евтини до такива с големи екрани, съответно струващи и по-скъпо. Sony и Panasonic са други добре утвърдени брандове. Те предлагат по-малко количество модели в сравнение с двамата лидери, но за сметка на това в продуктовите им гами могат да се намерят предложения от всички ценови класове. Марки като Philips и ARIELLI също биха били добър избор за вашия дом.

 

 

Телевизори - какво трябва да знаете за марките телевизори

Телевизори - Телевизор Sencor

 

Техмарт - качество на изгодни цени

И не на последно място, е важно да уцелите точното време за извършване на покупката. Така можете да попаднете на някои изключително изгодни оферти. При нас в Техмарт през цялата година се предлагат продукти на промоционални цени, като за празниците се появяват и още специални предложения за клиентите. Посетете магазини Техмарт и осигурете най-качествените телевизори за своя дом на изгодни цени!

 

За телевизорите

Основни характеристики на телевизорите

Как да изберете правилния тип телевизор?

Какво трябва да знаете за марките телевизори?

Техмарт – качество на изгодни цени

Виж повече
product_category_article_close
https://techmart.bg/
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН   *5577

Количката е празна