Национален телефон
Влез 0 Количка
Категории

USB3.2 Silicon Power 32GB Blaze B50 SP032GBUF3B50V1K Black

Капацитет (GB): 32
Марка: Silicon Power
Модел: 32GB Blaze B50 SP032GBUF3B50V1K Black
Гаранция: 24месеца
Баркод: 4712702644128


Описание за USB3.2 Silicon Power 32GB Blaze B50 SP032GBUF3B50V1K Black


 
https://techmart.bg/
НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН   *5577

Количката е празна